Een korte omschrijving van ons bedrijf:

 

Wij zijn een kleine doch efficiënt werkende wasserij/wasserette met ruim 35 jaar ervaring in onze branche.

Wij maken uitsluitend gebruik van zeep en reinigingsmiddelen welke dermatologisch getest zijn , en van gerenommeerde fabrikanten. Bovendien wordt het door ons gebruikte water via onze eigen onthardingsinstallatie onthard.

Mocht er door welke oorzaak dan ook , schade ontstaan aan de door ons te behandelen goederen tijdens het verblijf van deze goederen in ons bedrijf , dan zijn wij hier uiteraard voor verzekerd , en wordt de eventuele schade zondermeer vergoed. (Dit is tot op heden nog niet noodzakelijk geweest.)

Ons machinepark bestaat uit 11 professionele wasmachines van de fabrikaten Primus , Nyborg en Bowe , in capaciteit variërend van 6 t/m 23 kg. Onze 4 drogers zijn van de fabrikaten Miele en Cissell met capaciteit van 15 t/m 25 kg. Tevens beschikken wij over
4 centrifuges van het fabrikaat Nyborg , en onze mangel is van het fabrikaat
Dubix.

Het machinepark wordt onderhouden door onze eigen onderhoudsdienst , zodat stagnatie in de productie door een storing niet voor komt , of tot een minimum beperkt blijft.

Zie hier voor ook ons technische bedrijf Huijsers Techniek. Voor al uw Wasserette en wasserij problemen of het nu gaat om een storing, het verlageren van wasmachines, bouwen van een wasserette, leveren van nieuwe en gebruikte was apparatuur,het plaatsen van was,droog en strijk apparatuur of het leveren van onderdelen wij staan voor u klaar.

Mede hierdoor kunnen wij instaan voor de door ons met U afgesproken levertijden.

Verder wil ik U er op wijzen dat ons bedrijf flexibel is ingesteld , zodat ook spoedopdrachten door ons verzorgd kunnen worden , welke buiten de normale werktijden vallen. (Dit uiteraard bij een economisch verantwoord aanbod.)

Edwin Huijsers.

Terug naar hoofd Site wassalon / wasserij Huijsers.